fbpx
Tisza-tó élmények

Áprilisi programok a Tisza-tónál!

Áprilisban nemcsak a húsvéti programok alkalmával látogathatunk el a Tisza-tóhoz!
Áprilisban nemcsak a húsvéti programok alkalmával látogathatunk el a Tisza-tóhoz!

 

Ahogy ébred a természet és egyre kellemesebb az idő, úgy sokasodnak a programok a tó körül. A listánk folyamatosan bővül, és amennyiben Ön is tud egy jó programot, ne habozzon, küldje el nekünk itt!

 

ÁPRILISI VIRÁG TÚRÁK
ÁPRILISI VIRÁG TÚRÁK

Április 4.: ÁPRILISI VIRÁG TÚRÁK – Szabics kikötő
A túrák időpontjai: 2019.04.(szombatonként 06.13.20.27) 11:00 órától

Áprilisi virág túrákon az ártéri erdei és a vízparti tavasz első hírnökeit csodálhatjuk meg. Az ekkor megjelenő első virágok, az őket örrömmel beporzó első döngicsélő kis rovarok és a területüket elfoglaló, s azt bőszen dalolva jelző énekesmadarak csodás világba nyerünk betekintést a program alatt. A túra során meseszép erdei és vízi-vízparti élőhelyeket is felkeresünk tanösvényeinken.
Előzetes bejelentkezés szükséges, további részleteket ide kattintva talál.

 

Április 7.: TAVASZI TISZA-TÓ KERÜLŐ KERÉKPÁROS RENDEZVÉNY

A Tisza-tó bringakör által szervezett rendezényen több távot is választhatunk, a teljesítmányünkért pedig éremmel jutalmaznak! Indulás: Tiszafüred, Albatrosz csónakkikőtő. Jelentkezés: április 3-ig a tiszato.bringa@gmail.com címen. További részleteket ide kattintva talál.
program5

Április 13.: TAVASZI TISZA-TÓ KERÜLŐ BRINGATÚRA

A Pedál Világ Bringatúrák által szervezett túra során egy kisebb és egy nagyobb táv között lehet választani. A szerveződés Kecskemétről indul, és a programhoz előzetes jelentkezés szükséges. További részleteket ide kattintva találhat.

 

Tavaszi zsongás - Tiszafüred
Tavaszi zsongás – Tiszafüred

Április 13.: TAVASZI ZSONGÁS – HÚSVÉTI FORGATAG ÉS VÁSÁR – Tiszafüred, Deák tér

Április 13-án tavaszi zsongásban lehet annak rése, aki kilátogat Tiszafüred terére, a Deák térre. Családi játszótér, húsvéti forgatag, tojásfestés, kisállat-simogató, kézműves bemutatók és vásár is szerepel a programok között.

 

Április 18.: KALANDRA HÍVÓ HOSSZÚ HÉTVÉGÉK AZ ÉLMÉNYFALUBAN – Sarud

“Lassíts, vagy lemaradsz!” – Már sokszor olvashattuk a sarudi Élményfalunál. Ez a hosszú hétvége is alaklamas arra, hogy magaddal, családodal vagy barátaiddal tölts egy kis időt! További részletek itt érhetők el.

 

Április 21.: HÚSVÉTI SO(N)KADALOM – Abádszalók
Részletek hamarosan!

sonkadalom

 

Április 21-22.: TOJÁSOK AZ ERDŐBEN- HÚSVÉTI NYUSZI TÚRA – Szabics kikötő

Kalandos csokitojás (“nyuszi tojás”) keresés a tavaszi erdőben térkép segítségével Húsvét vasárnap és hétfőn. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt édes meglepetések és felejthetetlen élmények Húsvét alkalmából a tavaszi madárdaltól hangos erdőben. Előzetes bejelentkezés szükséges, további részleteket ide kattintva talál.

HÚSVÉTI NYUSZI TÚRA - Szabics kikötő
HÚSVÉTI NYUSZI TÚRA – Szabics kikötő

 

Április 26.: A MAGARORSZÁGI FEHÉR HÍMZÉSEK TÍPUSAI – Tiszafüred

A Szolnoki Damjanich János Múzeum vándorkiállítása a Kiss Pál Múzeumban. További részletek hamarosan!

 

Április 26-28.: II. TISZA-TÓ FISHING SZEZONNYITÓ PERGETŐ TALÁLKOZÓ

Pergetőverseny a Sarudi- medencében a Tisza-Tavi Horgászmúzeum – GyeREKreáció Sport- És Közösségfejlesztő Egyesület és az Élményfalu Sarud szervezésében. Nevezni írásban a sarud@elmenyfalu.hu címen lehet. További részleteket itt olvashat!

program4

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: