fbpx
Promó

Milyen telefonokra csináltathatunk egyedi tokot?

Hála a technikának, manapság már bármilyen telefonra készíthetünk egyedi tokot. Ettől függetlenül sokan vannak, akik nincsenek tisztában azzal, hogy az ő telefonjukra lehet-e és ha igen, akkor milyen tokot készíteni. Nekik próbálunk ma segíteni.

Hirdetés

Hála a technikának, manapság már bármilyen telefonra készíthetünk egyedi tokot. Ettől függetlenül sokan vannak, akik nincsenek tisztában azzal, hogy az ő telefonjukra lehet-e és ha igen, akkor milyen tokot készíteni. Nekik próbálunk ma segíteni.

pitbull jan lm8

Ha beírjuk a telefonunk típusát a keresőbe, akkor hamar rájöhetünk, hogy milyen lehetőségek állnak a rendelkezésünkre, hogyha tokról van szó. Hiszen ki ne szeretné megvédeni a készülékét a portól, a szennyeződésektől és nem utolsó sorban a leesések okozta töréstől. Hogy mindezeket elkerüljük, mindenképp érdemes beszerezni egy védelmi réteget a telefonra, bár a tok sem véd meg mindentől. Nagyon fontos, hogyha teljeskörű védelmet szeretnénk, akkor mindenképp érdemes egy edzett üvegfóliával kombinálni a telefontok használatát. Lássuk, hogy milyen típusokra és milyen lehetőségek állnak a rendelkezésünkre.

Telefonok és tartozékaik

Ha keresünk egy megbízható telefontok webáruházat, akkor mindenképp érdemes jó alaposan szemügyre venni a kínálatot. Alapvetően azt figyelhetjük meg, hogy ma már bármelyik gyártó legtöbb telefonjára találunk számos extra tartozékot. Legyen szó gyorstöltőről, tokokról vagy akár üvegfóliáról, de ugyanígy kapható hozzájuk PopSocket és fülhallgató is. Az általunk választott webáruházban se nagyon tudunk olyan gyártót mondani, amire legalább 1-2 féle tokot ne találnánk. Ha a kész termékeket vesszük alapul, akkor is választhatunk szilikon tok, kemény hátlap, több irányból nyíló flipes bőr-, vagy műanyagtokok közül, de akad köztük ütésálló és a fentiek kombinációja is.

Ha az a fontos, hogy ha leesik, megvédje a töréstől, akkor inkább a szilikontokot részesítsük előnyben, mivel az a rugalmasságának hála rásimul a telefonra, így védve meg az esetleges negatív hatásoktól. Egyben rendkívül dekoratív, ha jól választunk, sőt még jobb, hogyha egy személyes mintával dobjuk fel. Ha inkább az a cél, hogy jól nézzen ki és nincs kitéve a rendszeres leesés veszélyének, akkor nagyon jó szolgálatot tehet a merev hátlap.

Amennyiben védenénk minden külső behatástól és nem elégszünk meg félmegoldásokkal, akkor az oldalra nyithat flip-es bőrtok lehet az optimális megoldás. Amellett, hogy garantált a védelem, rendkívül mutatós darabok is kaphatóak a hölgyeknek, de diszkrétebb és kifinomultabbak is az urak részére. Ennek a három típusnak mindegyike kapható az interneten is, de akár tervezhetünk is egyet magunknak.

A fokozott igénybevételnek kitett darabokra is gondoltak, mivel kapható számos ütésálló tok. Ezek ránézésre kicsit robosztus darabok, így inkább a férfi kezekbe illenek, de természetesen helyzete válogatja.

A Pitbullcase.hu oldalon egy akció keretében, minden egyedileg tervezett tok mellé jár egy típusazonos ajándék, melyet magunk választhatunk ki a megrendelés leadásával egyidőben. Nem érdemes kihagyni!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: