Hirdetések
Promó

Ismerjük meg a JCB talajtömörítő hengereit

Ha jó minőségű talajtömörítőhengerre van szükségünk 0,7 és 20 tonna között, akkor jobb helyre nem is tévedhetnénk, mint a JCB háza tájára.

Hirdetés

Ha jó minőségű talajtömörítőhengerre van szükségünk 0,7 és 20 tonna között, akkor jobb helyre nem is tévedhetnénk, mint a JCB háza tájára.

terra_jan19_lm2

Ahogy látható. elég széles palettán mozognak a gépek ebben a kategóriában. A gépek angol gyártója kiemelt hangsúlyt fektetett a hatékonyságra és a környezettudatosságra. Ugyanilyen fontos szempont volt még a kényelem és a könnyű szervizelhetőség.

A 11 tonnás JCB VM 117-es modell EcoMAX T4i motort kapott, ami DPF és SCR nélkül felel meg a Tier4i környezetvédelmi normáknak. Ugyanez igaz természetesen a 137-esre is, de erről majd később. Változó geometriás turbófeltöltővel rendelkezik, így hatékonyabb az üzemanyag fogyasztása, sőt a változó sebességű ventilátoroknak köszönhetően akár további 6 százalékos üzemanyagcsökkenést érhetünk el. A 117-es esetében kiemelt törekvés irányult arra, hogy a szervizelhetőség könnyebb legyen, amit úgy tudtak elérni, hogy a napi ellenőrzéshez szükséges részek a talajszintről elérhetőek. Sőt, a gyártó információja szerint nincs szükség ennél a modellnél a külön zsírozásra, mivel a központi csuklócsapágyak teflonbevonatot kaptak.

A JCB VM 137 egy 12,5 tonnás úthenger. Nagy előnye, hogy kényelmes, biztonságos és maximálisan hatékony. Különös ismertetőjegye, hogy úgy alakították ki, hogy a kezelő tökéletesen lássa a munkaterületet, ezért semmilyen alkatrész nem lóg bele a kilátásba. Ennek a talajtömörítőnek a hengerein síküveg paneleket használnak, amiket gyorsan és aránylag olcsón ki lehet cserélni, ha a szükség úgy hozná. Ha pedig mindez nem lenne elég, a 137-es rendelkezik egy speciális automatikus vibrációszabályozási rendszerrel, ami azonnal bekapcsol, ahogy a hajtókar elmozdul a semleges állásból, így nem jöhet létre túltömörítés. A gyártó előrelátásának hála minimális, csökkentett zajszinttel üzemel a munkagép.

A 25 éves Terra Hungária Építőgép Kft. nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a megfelelő beszállítókat válassza ki, így biztosítva a megrendelők számára az igényeiket kielégítő termékeket. A cég partnerei közé tartozik a JCB is, hiszen a világ dobogós építőgép gyártói közé tartozik. A Terra Hungária Kft. kínálatában számtalan géptípus érhető el a JCB termékei közül, többek között emelőgépek, gumikerekes kotrók és még tartozékok is, így biztos lehet abban, hogy minden munkafolyamathoz talál megfelelő munkagépet.

Hirdetések

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d blogger ezt szereti: