fbpx
Promó

Ismerjük meg a JCB talajtömörítő hengereit

Ha jó minőségű talajtömörítőhengerre van szükségünk 0,7 és 20 tonna között, akkor jobb helyre nem is tévedhetnénk, mint a JCB háza tájára.

Hirdetés

Ha jó minőségű talajtömörítőhengerre van szükségünk 0,7 és 20 tonna között, akkor jobb helyre nem is tévedhetnénk, mint a JCB háza tájára.

terra_jan19_lm2

Ahogy látható. elég széles palettán mozognak a gépek ebben a kategóriában. A gépek angol gyártója kiemelt hangsúlyt fektetett a hatékonyságra és a környezettudatosságra. Ugyanilyen fontos szempont volt még a kényelem és a könnyű szervizelhetőség.

A 11 tonnás JCB VM 117-es modell EcoMAX T4i motort kapott, ami DPF és SCR nélkül felel meg a Tier4i környezetvédelmi normáknak. Ugyanez igaz természetesen a 137-esre is, de erről majd később. Változó geometriás turbófeltöltővel rendelkezik, így hatékonyabb az üzemanyag fogyasztása, sőt a változó sebességű ventilátoroknak köszönhetően akár további 6 százalékos üzemanyagcsökkenést érhetünk el. A 117-es esetében kiemelt törekvés irányult arra, hogy a szervizelhetőség könnyebb legyen, amit úgy tudtak elérni, hogy a napi ellenőrzéshez szükséges részek a talajszintről elérhetőek. Sőt, a gyártó információja szerint nincs szükség ennél a modellnél a külön zsírozásra, mivel a központi csuklócsapágyak teflonbevonatot kaptak.

A JCB VM 137 egy 12,5 tonnás úthenger. Nagy előnye, hogy kényelmes, biztonságos és maximálisan hatékony. Különös ismertetőjegye, hogy úgy alakították ki, hogy a kezelő tökéletesen lássa a munkaterületet, ezért semmilyen alkatrész nem lóg bele a kilátásba. Ennek a talajtömörítőnek a hengerein síküveg paneleket használnak, amiket gyorsan és aránylag olcsón ki lehet cserélni, ha a szükség úgy hozná. Ha pedig mindez nem lenne elég, a 137-es rendelkezik egy speciális automatikus vibrációszabályozási rendszerrel, ami azonnal bekapcsol, ahogy a hajtókar elmozdul a semleges állásból, így nem jöhet létre túltömörítés. A gyártó előrelátásának hála minimális, csökkentett zajszinttel üzemel a munkagép.

A 25 éves Terra Hungária Építőgép Kft. nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a megfelelő beszállítókat válassza ki, így biztosítva a megrendelők számára az igényeiket kielégítő termékeket. A cég partnerei közé tartozik a JCB is, hiszen a világ dobogós építőgép gyártói közé tartozik. A Terra Hungária Kft. kínálatában számtalan géptípus érhető el a JCB termékei közül, többek között emelőgépek, gumikerekes kotrók és még tartozékok is, így biztos lehet abban, hogy minden munkafolyamathoz talál megfelelő munkagépet.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: