Felújították a tiszaderzsi egészségházat

Tiszaderzs Községi Önkormányzat 23,5 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert, amely segítségével megtörtént az egészségház felújítása.

td

A projekt keretében a korábban energetikai szempontból elhanyagolt, Tiszaderzs, Fő út 15. alatt álló épület homlokzati nyílászáróinak cseréje, lábazatának és homlokzati falának hőszigetelése, padlásfödém hőszigetelése, valamint a burkolatok és a tetőhéjazat cseréje is megvalósult. Az energetikai felújítás mellett hangsúlyos szerepet kapott a beruházás helyszínének részleges akadálymentesítése és az egészségügyi szolgáltatások (védőnői szolgálat és vegyes háziorvosi praxis) részére a hiányzó vagy leromlott állapotú eszközök beszerzése és cseréje.

A fent leírt fejlesztések eredményeként kialakított, modern, a hatályos jogszabályoknak is megfelelő, energia- és költségtakarékosan üzemeltethető épület átadásán köszöntőt mondott Kovács Sándor, Országgyűlési képviselő, Piroska Miklós, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke és Fótosné Czeglédi Zsuzsanna, Tiszaderzs Község Polgármestere.

td2

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s