fbpx
Egyéb

Több mint 2,6 milliárd forintból fejlesztik a hulladékgazdálkodást Karcagon és a Tisza-tó térségében

Több mint 2,6 milliárd forintból fejlesztik a hulladékgazdálkodást Karcagon és a Tisza-tó térségében, a beruházás a Környezeti és energiahatékonysági operatív program (Kehop) pályázatán nyert csaknem 2,4 milliárd forint támogatással valósul meg - közölte a karcagi önkormányzat és a Tisza-tavi Regionális Hulladékgazdálkodási Társulás pénteken az MTI-vel.
Több mint 2,6 milliárd forintból fejlesztik a hulladékgazdálkodást Karcagon és a Tisza-tó térségében, a beruházás a Környezeti és energiahatékonysági operatív program (Kehop) pályázatán nyert csaknem 2,4 milliárd forint támogatással valósul meg – közölte a karcagi önkormányzat és a Tisza-tavi Regionális Hulladékgazdálkodási Társulás pénteken az MTI-vel.

 

A pénzből egységes hulladékgyűjtési és -kezelési szolgáltatás valósul meg a társult településeken, megfelelve az országos hulladékgazdálkodási közszolgáltatási terv előírásainak.
Fejlesztik a térségben található két hulladékkezelő központot, valamint a hulladék gyűjtésének és szállításának infrastruktúráját, a fejlesztés hozzájárul a környezet megóvásához is – szerepel a tájékoztatásban.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: