fbpx
Összes téma

Ilyen egy praktikus játékszer férfiaknak (x)

Ahogy a gyerekek is játékokkal fejezik ki magukat, úgy a felnőttek számára is rendelkezésre állnak nekik való, örömöt okozó eszközök. (Hirdetés)

Ebben a cikkben arról írunk részletesebben, hogy vajon milyen hatással van az urakra az eszköz használata. 

Mi a maszturbátor?

A Szeresdmagad.hu maszturbátorai férfiak számára készült szexuális segédeszközök. Az uraknak gyártott, széles választékban rendelkezésre álló eszköz növeli a maszturbáció élményét, valamint lehetővé teszi, hogy az orgazmus fokozottabb legyen. Nem csoda ma már, ha a férfiak is szívesen használnak különféle szexjátékokat, hiszen végre ők is kényeztethetik magukat, de akár a partnerrel együtt is kísérletezhetnek új dolgokkal. 

Mindenkinél eljön az idő, amikor már nem elegendő a két kéz, hiszen bár nagyon megnyugtató és kellemes használni őket, korlátozottak a lehetőségek. Bár még mindig sokan tartanak attól, hogy kipróbálják a különféle maszturbátorokat, bizonyítottan van előnye annak, ha valaki rendszeresen játszik vele. Tévhit, hogy emiatt a férfiak érzéketlenné válnának a partnerrel szemben, hiszen ez inkább épít, mint rombol. 

Maszturbációs eszközök típusai

Az uraknak készült változatok igen modernek és igényesek, megkönnyítik a mindennapi életet, megfűszerezik és érdekesebbé teszik az estéket, az önkielégítést. Bár tény, hogy jóval többre képesek, általában egy-egy magányos estén kerülnek előtérbe. Jól hat az egészségre, valamint a partnerrel való együttlétre egyaránt. 

Számtalan változatban kaphatók maszturbációs eszközök, hiszen akadnak valósághű, bőrtapintású, valamint realisztikus testek egyaránt. Ott vannak továbbá a Fleshlight műpuncik, illetve a Tenga tojások is. Ezek mind remek megoldást nyújtanak arra, hogy a férfiak otthon egymagukban élvezhessék a “társaságot”. 

 

Mi a helyzet a valódi szexszel, tényleg hasonlít hozzá?

Ahogy említettük, még mindig vannak olyanok, akik kételkednek abban, hogy a maszturbátorok tényleg igazi élményt nyújtanak. Mivel nincs társas aktus, így nem biztos, hogy ugyanaz lesz az érzés. Az viszont tény, hogy a legtöbb kelléket arra tervezték, hogy maszturbálásra használjuk őket, viszont akadnak olyan változatok, amelyek tényleg annyira valósághűek, hogy az már félelmetes. A mostani, innovatív segédeszközök fokozzák az urak fizikai és idegrendszeri aktivitását, így nemcsak az aktuális állapotra van hatással. 

A gyártók persze mindig igyekeznek egyre valódibb modelleket a piacra dobni, így ma már szinte minden műtestrészt megvásárolhatunk az interneten keresztül. Nincs olyan dolog, amire ne lenne megoldás. Ott vannak a művaginák, valamint a fenék formájú maszturbátorok egyaránt, amelyek mindenben egyeznek a valódi testnyílásokkal.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: