fbpx
Program

20 éves a Kunmadár

Nem nézek meg egyetlen videofelvételt sem, mióta elkezdtük szervezni Kunmadarast illetve a drag és a stunt versenyeket. Bennem él minden pillanat s valahogy úgy vagyok vele, ha emlékekre van szükségem, akkor csak a bennem lévő emléknyomokhoz kell fordulnom, s ehhez nem kell semmilyen technikai kütyü. A szervező, Hadnagy József írása.
Nem nézek meg egyetlen videofelvételt sem, mióta elkezdtük szervezni Kunmadarast illetve a drag és a stunt versenyeket. Bennem él minden pillanat s valahogy úgy vagyok vele, ha emlékekre van szükségem, akkor csak a bennem lévő emléknyomokhoz kell fordulnom, s ehhez nem kell semmilyen technikai kütyü. A szervező, Hadnagy József írása.

24862566_10155096959696884_7193238744483455630_n

Hihetetlen 20 évet tudhatunk magunk mögött. Sugárhajtású autók, sugárhajtású motor, stunt világbajnokok, a drag és a dragbike sport európai alapjait lerakó versenyzők és több nemzetközi futam, sőt Európa bajnokság. Reggeli telefonálások: „Józsikám, mennyi az idő? Ma kilenceset fogok menni…”, a sok ordítás a mikrofonba az új csúcsok és a hihetetlen trükkök után. Nagyon szerencsés embernek tartom magam.

 

Leginkább azért, mert a 20 év bebizonyította, hogy tényleg minden megy, csak akarni kell. Ki kell gondolni, meg kell álmodni, s nagyon fontos, talán a legfontosabb: HINNI kell benne. Emlékszem, amikor az első klubgyűlésen egy képet szorongattunk, amin egy dragster autó volt s arról álmodoztunk, hogy de jó lenne, ha ez a gép Kunmadáron futhatna. Négy év után 6 másodperces időt láthattunk Peter Schöffer drag autójának köszönhetően. Mennyi telefon, mennyi keresgélés, mennyi kapcsolat… de összejött. Hittünk benne csakúgy, mint azok a fantasztikus versenyzők, akik Kunmadáron találták meg azt az álmot, amit sokáig dédelgettek, hogy rajthoz állhassanak egy jó versenyen, s kiváló időt futhassanak. Együtt repítettük a KUNMADÁR kultuszt a csúcsra, s EGYÜTT tartjuk ott s repítjük tovább. Persze, kell egy jó csapat, ezt már a nagyok is megmondták. Nekünk van! Annyi minden történt a Speed Riders MC-vel az évek alatt. Voltunk coloros klub, voltunk az ország egyik meghatározó motoros találkozóját szervező csapat. Voltunk embert próbáló helyzetekben, de VAGYUNK! Vagyunk egy kiváló baráti társaság, akiknek nem mondja meg senki, mit kell viselni és nem mondja meg azt sem, mit és mikor szervezhetünk. A rendezvény, a gyorsulás és a stunt versenyek országhatáron túlra terjeszkedtek, s olyan nemzetközi elismerést vívtak ki maguknak, vívtunk ki magunknak, ami minden érdek felett áll. KUNMADÁR az KUNMADÁR! Egész Európában tudják, hogy mi zajlik itt nálunk, s bárhová megyünk megismernek minket. Nem ez a lényeg, ez következmény, de az egyik visszacsatolása annak a 20 éves kitartó és profi munkának, amit KÖZÖSEN végeztünk el A CSAPATTAL és a KÖZÖNSÉGGEL és  természetesen a VERSENYZŐKKEL.

DSCF2478

Sokan akarják lemásolni azt, ami Kunmadáron zajlik. Egy dolgot viszont ők nem értenek. Ennek a rendezvénynek lelke van s ez a lélek több mint a szervezők vagy a versenyzők, vagy a közönség vagy a szponzorok – akiknek nagyon sokat köszönhetünk, ahogyan a Magyar Államnak is – lelke, ezek összessége sokkal több.

 

Te is érezheted ezt, amikor belépsz a repülőtér kapuján s elkezd izzadni a tenyered, gyorsabban ver a szíved, s alig várod, hogy megérkezz a versenypályára, mert ott minden izgalom, feszültség eltűnik belőled. Hazaértél! Nem véletlen a szlogen: Kunmadár Hazavár!

 

Ez az otthon 2018. április 14-től megújul. Egy újabb 20 év alapjait rakjuk le olyan emberekkel, akik szívükön viselik ezt a szentéjt, ennek sorsát, jövőjét. Új szlogen lesz: Ha 2018-ban nem jössz Kunmadárra, olyan mintha az életben nem is lettél volna soha!

 

Megújulunk. Egy fix rajtkapu – a Holdról is lehet majd látni – és egy nagyon komoly kiszolgáló egység kerül megépítésre, sajtó szobával, versenybírói hivatalos szobával és óriási VIP-el, mely emeletes lesz. Zárt helyen lesz a Kunmadár Shop és a gyermek játszóház, valamint a pihegő is. Önálló autós kupasorozatba kezdünk, hogy ezt a haldokló autós gyorsulást is profi szintre emeljük, hiszen motorban már Európa legjobbjai között emlegetik Kunmadárt! Készülünk arra az Európa Bajnokságra, amiről 10 éve álmodozunk, ahol majd több tízezer lóerő autóban is itt lesz a motorok mellett s a TOPFUEL dragok nemcsak show futamokat futnak majd, hanem versenyezni fognak.

fmp_150501_0

Emlékeztek mit írtam a cikk elején? Kunmadár nem csak a Mi álmunk, ez KÖZÖS álom. Tudjuk, mit kell tennünk. Meg kell álmodni, s HINNI kell! MI hiszünk, s ez a hit eddig annyi örömöt okozott több tízezer embernek, miért ne fokozhatnánk ezt.

 

Gyere s légy részese Te is ennek a történelemnek! Kunmadár 2018-ban megújult látvánnyal HazaVÁR!

 

 

Időpontok:

Április 14. Drag Piknik (autós motoros gyorsulás, stunt tábor)

Április 29-Május 1. Autós Motoros Majális – Superstreet Európa Kupa (duma színház, koncertek, bűvész show és rengeteg program)

Június 2. (autós motoros gyorsulás)

Augusztus 25-26. Extrém Fesztivál (Éjszakai show, koncertek, autós motoros gyorsulás)

 

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d