fbpx
Összes téma

Elindult az I love Tisza-tó

Az I love Tisza-tó egy félévente megjelenő tisza-tavi magazin, amelyet már február végén is kezébe vehet!
Az I love Tisza-tó egy félévente megjelenő tisza-tavi magazin, amelyet már február végén is kezébe vehet!

A magazin összefoglalva, egyedi szemszögből mutatja be a Tisza-tó körüli települések és a különböző tájegységeinek legfőbb turisztikai látványosságait, kulturális és gasztronómiai jellegzetességeit, illetve az ezzel kapcsolatos szolgáltatásokat, szolgáltatókat. Megismerhetik az olvasók a helyi turisztikai látványosságokat, szenzációkat, szállás- és wellness lehetőségeket, az adott térségben élő emberek mindennapi életét, túlmutatva a közismert látnivalókon és információkon. Így az olvasók felfedezhetik a helyi turizmus hátterét. Olyan, a tavat körbeölelő kiadvány, mely hiánypótló a térségben.

Az ilovetiszato.com oldalon pedig a magazinban megjelent cikkeket, bemutatkozókat olvashatja online is, de emellett egy olyan közösségi helyet szeretnénk kialakítani, amit az olvasók szerkesztenek. Várjuk az élménybeszámolókat, a tónál történt kalandok történeteit, de az olvasók által a tó szolgáltatóiról megírt véleményeit is. Továbbá online felületünkön szeretnénk a legfrissebb tisza-tavi híreket, programokat az olvasók felé közvetíteni, de megtalálhatók oldalunkon szponzorált tartalmak, hirdetések is.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: